Fietsen

Het is heerlijk fietsen in The other Holland. Er zijn routes langs rivieren, door de Hanzesteden, voorbij WOII-locaties of dwars door het platteland. Door de uitgebreide knooppuntennetwerken is het ook heel eenvoudig om eigen routes uit te stippelen op basis van locatie en gewenste afstand. Van een rit op een gehuurde e-bike tot meerdaagse fietsvakanties, we adviseren je graag over de mogelijkheden!

Route highlights - De mooiste tochten door the other holland

 • Liberation Route Arnhem - 38 km

  In het gebied Arnhem-Wageningen is hard gevochten tijdens de Tweede Wereldoorlog. In deze route volg je deels de Rijn, steek je de rivier over via de John Frostbrug in Arnhem en passeer je een deel van de landingsgebieden van de parachutisten.

  bekijk de route en download GPX
 • Hanzerondje Kampen - Zwolle - 44 km

  Fiets langs de macht en pracht van de Hanzesteden. In Oost-Nederland zijn negen Hanzesteden door het water verbonden langs de IJssel en de voormalige Zuiderzee. Iedere stad heeft z’n eigen identiteit en een historisch decor. Fiets Hanzerondje Kampen-Zwolle en ontdek ze zelf!

  Bekijk de route en download GPX
 • IJsseldalroute - 41 km

  Volg de rivier die door het landschap slingert. 

  bekijk de route en download GPX
 • Rondje Betuwe - 46 km

  Fiets langs boerderijen met weelderige appel- en kersenboomgaarden.

  bekijk de route en download GPX
 • Acht kastelenroute - 34 km

  De fietsroute voert langs acht kastelen in de Achterhoek.

  Route bekijken
 • Rondje Deventer - 42 km

  Ontdek de veelzijdigheid van Deventer; van stadsranden tot landgoederen. 

  Bekijk de route en download GPX

Fietsen langs de macht en pracht van de Hanzesteden

De Hanzesteden zijn perfect om per fiets te ontdekken. Bekijk de sporen van de middeleeuwse Hanzesteden en geniet van eigentijdse bezienswaardigheden, conceptstores, foodmarkets en festivals. Er zijn negen Hanzesteden, verbonden door water. 6 fietsroutes langs deze historische plekken zijn uitgelicht in een speciaal fietsboekje.

Lees verder
Bekijk het fietsboekje

Meer informatie

Voor meer informatie of speciale pakketten neem contact op met Nico de Mol, Visit the other Holland, +31 (0)6 407 639 48 of n.demol@toerismevan.nl.