Citylife

De steden in The Other Holland zijn compleet verschillend, maar vullen elkaar perfect aan. De fascinerende geschiedenis begint in de tijd dat de Romeinen over het zuiden van Nederland heersten. Dan zijn er de Hanzesteden waar de middeleeuwse rijkdom nog altijd zichtbaar is en natuurlijk de ‘a Bridge too Far’ en de sporen die de Tweede Wereldoorlog heeft achtergelaten.

Veelzijdig Arnhem

Arnhem: dynamisch winkelstad aan de Rijn die bekend is van de slag om Arnhem. De stad heeft veel grote attracties en musea, zoals Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Fashion en design zijn een andere highlight van de stad. Als je door de 7-straatjes loopt met een stadsgids zal je direct begrijpen waarom.

Hoogtepunten Arnhem

© Tonny Hennekes

Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum zit vol met verhalen. De verhalen zitten verborgen in historische huisjes, molens en boerderijen die je op het museumpark vindt. Net zoals het leven, gewoontes en tradities. Deze herinneringen komen tot leven tijdens een bezoek aan het museum. Dompel jezelf onder in het verleden en leer meer over de Nederlandse geschiedenis - en die van jezelf. In het museum loop je het verleden tegen het lijf, met de verschillende medewerkers die gekleed zijn zoals vroeger en die je de leefwijze van vroeger laten zien.

Hotels Arnhem

De veelzijdige stad Arnhem biedt voor iedereen iets bijzonders. Van mode tot de rijke geschiedenis en van natuur tot de gezellige drukte van de binnenstad. Voor een meerdaagse trip naar Arnhem kan je terecht in verschillende hotels.

Kröller Möller Museum

Het Kröller-Müller museum is een plek waar mooie dingen samenkomen. De unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur garandeert bezoekers een onvergetelijke ervaring. Het museum heeft bijna 90 schilderijen en meer dan 180 tekeningen van Van Gogh. Daarnaast is er een prachtige beeldentuin.

Historierijk Nijmegen

De oudste stad van Nederland zou niet compleet zijn zonder veel historische locaties. Deze stad neemt je mee van het Romeinse Rijk tot aan de Tweede Wereldoorlog. Je vindt er musea, groen en vele gezellige lunchrooms en terrassen. Natuurlijk kan een groot aantal winkels en boetiekjes niet ontbreken.

Hoogtepunten Nijmegen

© Kris Vlegers

Sanadome

Lekker eten en wellness komt samen bij Sanadome. Bij Sandome kan je genieten van verschillende behandelingen en spa-activiteiten. Als je in het Sanadome Hotel verblijft, kan je hier gratis gebruik van maken. 

© Domingo Villa

Wijndorp Groesbeek

De combinatie van heuvelachtig platteland en een unieke bodem maakt het gebied rondom Groesbeek perfect voor de wijnteelt. De regio heeft zich dan ook ontwikkeld tot een kleinschalig wijngebied. Groesbeek mag zich dan ook terecht hét wijndorp van Nederland noemen.

Van der Valk Nijmegen-Lent

Het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 116 kamers in verschillende typen. Bij de comfort hoekkamers staan de kingsizebed midden in de kamer, zodat er vanuit bed een prachtig uitzicht is!