Park en Kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael, de voormalige residentie van de hertogen van Gelre, is in historische trend ingericht. In het omliggende park zijn de Bedriegertjes, schelpengalerij en theekoepel hoogtepunten. Bezichtiging van het kasteel is mogelijk onder leiding van een gids. Het park kan zowel met gids als op eigen gelegenheid bezocht worden. Rondleidingen op afspraak zijn eveneens mogelijk. Kijk op de website voor openingstijden en entreeprijzen.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de site

Reserveren verplicht
Om drukte te spreiden en de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen, moet iedereen vooraf een datum en tijdslot reserveren. Dit geldt ook voor bezoekers met een donateurspas, Museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs. Reserveren kan via https://tickets.glk.nl/nl/rosendael/tickets.

Prijzen

 • Volwassenen € 12,00 (los kaartje park € 6,00)
  Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 (los kaartje park € 4,00)

  CJP € 9,00
  CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

  Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. De Museumkaart geldt alleen op de reguliere entree kasteel. Voor alleen een parkbezoek kan de Museumkaart niet gebruikt worden.

  Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
  Volwassenen € 9,50
Rosendael

Hier ga je heen