Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn

Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Tsaar Peter de Grote was een van de eerste gasten. In de comfortabele, royale 94 hotelkamers ontbreekt het je aan niets. Na een korte wandeling van 3 minuten, langs Paleis Het Loo sta je middenin Kroondomein Het Loo, oog in oog met het wild. Kroondomein Het Loo is een koninklijk landgoed van 10.500 hectare en bestaat uit het Paleispark en de koninklijke bossen. In het Kingstreet Restaurant geniet je van een avond met heerlijk slow food en grillgerechten. Je kunt eveneens op de vierde etage in het hotel ontspannen in de sauna, fitness, solarium, Turks stoombad en het verwarmde binnenzwembad; hét enige zwembad met uniek uitzicht op een paleis!

Prijzen

  • Speciale groepstarieven: januari/februari/juli/augustus: vanaf € 50 per persoon (tweepersoons kamer) op vrijdag en zondag.
    Deze prijzen zijn geldig voor groepen van 10 personen of meer. Prijs is inclusief ontbijtbuffet en exclusief toeristenbelasting (€ 2,10 p.p.p.n.) en servicekosten (€ 2.25 p.p.p.n.)
Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen